1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Yellowstone stopt na het 5de seizoen

  Yellowstone stopt na het 5de seizoen

  Datum: 11/05/2023


  Sinds de problemen met Kevin Cosntner (zie Yellowstone zit in de problemen…) ging het gerucht de ronde dat de populaire serie van Taylor Sheridan weleens zou kunnen stoppen. Wel dat nieuws wordt nu bevestigd: na het vijfde seizoen – dat in de VS wordt uitgezonden in november – stopt Yellowstone. Maar… in december volgt er al een sequel met nog meer verhalen over en rond de Dutton-familie.

  Wat de exacte redenen zijn waarom Kevin Costner de serie verlaat zijn niet bekend, de meest voor de hand liggende zijn de conflicterende agenda’s. Costner is immers bezig met de productie van zijn epische western Horizon: An American Saga (zie ook Costner en Freeman produceren samen serie). Anderen spreken dan weer van conflicten tussen Costner en bedenker/scenarist Taylor Sheridan.

  Wat de rol zal zijn van Matthew McConaughey die genoemd werd als opvolger van Costner en wie van de originele cast Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille en Gil Birmingham zal terugkeren is nog niet bekend.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems