1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Blindspot

Season1.be335

Een knappe vrouw wordt volledig naakt aangetroffen op Times Square. Haar lichaam is helemaal bedekt met mysterieuze en ingewikkelde tattoos. Zij heeft geen enkel idee hoe ze daar terecht kwam of wie ze is. Haar ontdekking is het begin van een complex mysterie dat de aandacht trekt van de FBI. Elke tattoo lijkt te verwijzen naar een op te lossen mysterie. Zo komen de onderzoekers achter een groot misdaadcomplot en komen ze ook dichter bij de identiteit van de vrouw.

In 2015 won Blindspot de Critics’ Choice Award voor ‘Most Exciting New Series’. De serie was ook bij ons te zien en heeft de serie een trouwe fanbase opgebouwd wat in de VS resulteerde in een derde seizoen.

Blindspot werd bedacht en geschreven door Martin Gero, scenarist van o.a. Stargate SG-1, Stargate: Atlantis en Bored To Death. De Australische acteur Sullivan Stapleton die we kennen als sergeant Damien Scott uit Strike Back en Jamie Alexander (Thor, Thor: The Dark World, The Last Stand) spelen de hoofdrollen. Zij worden bijgestaan door o.a. Rob Brown (Shooter, Treme), Luke Mitchell (Agents of S.H.I.E.L.D.), Marianne Jean-Baptiste (Broadchurch) en Archie Panjabi (The Good Wife, The Fall).

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown 

Prijzen:
1 prijs en 9 nominaties (waaronder 3 voor een Emmy)

Aantal seizoenen:
5 (het vijfde seizoen start in de VS in mei 2020)

Beschikbaar op DVD: s
eizoen 1, 2, 3

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •