1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • The Old Man: Jeff Bridges als hitman van de CIA

  The Old Man: Jeff Bridges als hitman van de CIA

  Datum: 26/05/2022


  The Old Man is een serie met een voorgeschiedenis. Eerst en vooral werd de serie uitgesteld omwille van COVID, vervolgens werd alles on hold gezet omwille van de onderzoeken naar mogelijke kanker bij hoofdacteur Jeff Bridges. Maar nu is het zover: FX lanceerde de eerste trailer en kondigde ook de datum aan: 16 juni.

  Bedenker van de serie is Jon Watts, regisseur van de Marvel’s Spider-Man trilogie. Watts regisseerde ook de eerste twee afleveringen. De cast wordt aangevoerd door Jeff Bridges (Hell Or High Water, The Big Lebowski), John Lithgow (The Crown, Dexter) en Amy Brenneman (The Lefovers).

  The Old Man is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Thomas Perry. Het hoofdpersonage is Dan Chase, een man die decennia geleden de CIA verliet en sindsdien een anoniem bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij zich met zijn verleden moet verzoenen om zijn toekomst te verzekeren. Nu Chase uit zijn schuilplaats is ontsnapt, wordt de assistent-directeur voor contraspionage van de FBI, Harold Harper, opgeroepen om hem op te sporen vanwege zijn gecompliceerde verleden met de malafide voortvluchtige. Wanneer Chase moeilijker te vatten blijkt dan de autoriteiten hadden verwacht, wordt ook een goed opgeleide Special Ops-man op hem afgestuurd om hem te achtervolgen. Terwijl hij op de vlucht is, huurt Chase een kamer van Zoe McDonald, die gebruikmaakt van de reserves waarvan ze nooit wist dat ze die had, om de dag te overleven waarop ze de waarheid over haar nieuwe huurder hoort.

  Kijk hier naar de trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems