1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Dirty Sexy Money

Season1.be2,52,55

Net als in die andere twee ‘D’ series (Dallas en Dynasty) draait het ook in Dirty Sexy Money allemaal rond een steenrijke, manipulatieve familie. Deze familie heeft als naam Darling. De intriges die hun leven kleuren vormen de basis voor deze serie. Centrale figuur is echter de succesvolle advocaat Nick George die na de dood van zijn vader, de belangen van de Darlings moet verdedigen. De rolverdeling is op zijn minst interessant en kan wellicht de aandacht trekken van heel wat kijkers. Zo zien we naast Donald Sutherland in de rol van patriarch Patrick ‘Tripp’ Darling ook nog Peter Krause (Six Feet Under) als Nick, Lucy Liu (Kill Bill), Jill Clayburgh, William Baldwin en Blair Underwood. 

 

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Peter Krause, Donald Sutherland, William Baldwin, Natalie Zea, Jill Clayburgh

Prijzen: geen prijzen wel 7 nominaties (waaronder 1 voor een Golden Globe)

Aantal seizoenen: 2

Beschikbaar op DVD: seizoen 1 en 2 

Bekijk de trailer

Seizoen 1 (2007) aantal afleveringen: 10

Centrale figuur in deze dramaserie met komische ondertoon is Nick George, een advocaat die na de plotse dood van zijn vader de belangen moet behartigen van de Darlings, een steenrijke en invloedrijke familie uit New York die het niet altijd zo nauw neemt met de wet. In elke aflevering tracht Nick de misstappen van de Darlings op te lossen of te corrigeren.

Seizoen 2 (2008) aantal afleveringen: 13

In dit tweede seizoen krijgt de politieke carrière van Patrick Darling IV een serieuze deuk wanneer zijn vrouw, een alcoholverlsaafde, plots sterft. Vader Tripp komt opzetten met een ander verhaal en gooit ook zijn andere zoon en rechterhand, Brian, in de strijd. De zaken kunnen niet slechter gaan als ook nog eens Tripp’s echtgenote Letitia voor de rechtbank moet verschijnen voor de moord op Nicks vader. Dochter Karen valt dan weer voor een huwelijkaanzoek van Simon Elder, zonder het te beseffen dat hij haar aandelen en zo Darling Enterprises wil over te nemen.

 

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •