1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

De Dag

Season1.be445

De Dag is de eerste en langverwachte fictiereeks van Jonas Geirnaert (jurylid in De Slimste Mens) en Julie Mahieu, geregisseerd door Gilles Coulier (Bevergem) en Dries Vos (Patrouille Linkeroever, De Biker Boys).

Bij een bankoverval ontspint zich een dag lang een spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt in iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel. Alle gebeurtenissen worden de ene aflevering gezien door de ogen van de politie en de slachtoffers, de andere door de gijzelnemers. Alle gebeurtenissen worden dus belicht vanuit beide oogpunten.

De cast is ronduit indrukwekkend met een hoofdrol voor Sofie Decleir en met verder ook nog Jeroen Perceval, Titus De Voogdt, Geert van Rampelberg, Bert Haelvoet, Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Ruth Becquart, Johan Van Assche, Marijke Pinoy, Lynn Van Royen, Wine Dierickx, Imani De Caestecker, Zouzou Ben Chikha, Jelle De Beule, Bob Snijers, Per Janssens, Serge-Henri Valcke, Marijke Pinoy, Katelijne Verbeke, Liesa van der Aa, Tom Vermeir, Dominique Van Malder en Serge-Henri Valcke.


Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Sofie Decleir, Jeroen Perceval, Titus De Voogdt, Geert van Rampelberg, Bert Haelvoet, Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Ruth Becquart, Johan Van Assche, Marijke Pinoy, Lynn Van Royen, Wine Dierickx, Imani De Caestecker, Zouzou Ben Chikha, Jelle De Beule, Bob Snijers, Per Janssens, Serge-Henri Valcke, Marijke Pinoy, Katelijne Verbeke, Liesa van der Aa, Tom Vermeir, Dominique Van Malder en Serge-Henri Valcke.

Prijzen:
2 prijzen en 1 nominatie

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
nog niet verkrijgbaar op dvd

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •