1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Deliver Us (Fred Til Lands)

Season1.be445


Deliver Us is een psychologische thriller over vijf mensen in een Deens stadje die uit wanhoop besluiten het recht in eigen handen te nemen.

Wanneer in het Deense provinciestadje Ebberup waar er niets opzienbarend gebeurt en een prettig leven het voornaamste streefdoel is, de rust verstoord wordt door Mike, een psychopaat die een onschuldige jongen vermoordde, besluiten vijf mensen wiens leven door Mike werd vernietigd, gezamenlijk de perfecte moord te plegen. Maar al snel realiseren ze zich dat als je eenmaal begint God te spelen, je makkelijk kunt eindigen als de duivel… Hun plan heeft zware menselijke gevolgen.

In de hoofdrollen herkennen we Morten Hee Andersen (Ride Upon The Storm), Dar Salim (Kriger, Borgen), Lene Maria Christensen (The Legacy), Anders Juul (The Team), Marijana Jankovic (Follow The Money) en Claus Riis Østergaard (Norskov).

Deliver Us kreeg zeven nominaties voor de Robert Prizen, de hoogste filmonderscheidingen in Denemarken en won er uiteindelijk één voor ‘beste mannelijke hoofdrol’. De serie won eerder ook al de prijs voor Beste TV-serie op het Geneva Film Festival en de TVprise voor ‘beste drama serie’. Deliver Us ging in Denemarken van start in oktober van het afgelopen jaar en haalde 697.000 kijkers met een marktaandeel van 31,9%. Daarmee werd Deliver Us uiteindelijk de vijfde meest populaire Deense serie.


Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Morten Hee Andersen, Dar Salim, Lene Maria Christensen, Anders Juul, Marijana Jankovic, Claus Riis Østergaard

Prijzen: 4 prijzen en 7 nominaties

Aantal seizoenen:


Beschikbaar op DVD:
Seizoen 1 (vanaf 28 februari)

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •