1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Hung

Season1.be445

Hung is niet meteen de meest bekende serie en dat is jammer want deze reeks belicht de American Dream wel op een succesvolle en heel aparte (satirische) manier. Bovendien is de reeks – vooral naar Amerikaanse normen – stevig gekruid met pikante situaties en vele blootscènes. De serie kreeg goede persrecensies en is in Amerika al toe aan een derde seizoen. De doelgroep moet gezocht worden bij koppels vanaf 30, het publiek dat ook valt voor Californication. Thomas Jane (The Punisher, Deep Blue Sea) kreeg net als actrice Jane Adams (Restless, The Brave One) een Golden Globe-nominatie voor zijn vertolking.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Thomas Jane, Jane Adams, Ann Heche, Rebecca Creskoff, Gregg Henry

Prijzen: geen prijzen, wel 9 nominaties (waaronder 1 voor een Emmy en 4 voor een Golden Globe)

Aantal seizoenen: 3

Beschikbaar op DVD: seizoen 1, 2 en 3

Bekijk de trailer

Seizoen 1 (2009) aantal afleveringen: 10

Nadat een brand zijn huis vernietigd heeft zit high school basketball coach Ray Drecker volledig aan de grond. Family man Ray is ook alles behalve gelukkig: zijn twee kinderen wonen in bij de moeder, die intussen samenwoont met een schlemiel. Er rest Ray niets anders dan zijn leven volledig over een andere boeg te gooien. Hoe dan ook zal hij een dollar extra moeten verdienen, wil hij zijn huis herstellen want ook met de job ziet het niet goed. Gezien hij groot geschapen suggereert iemand om zijn gave in te zetten voor behoeftige vrouwen. Een seutige vriendin wil hem hierbij helpen en wordt zijn ‘pimp’.

Seizoen 2 (2010) aantal afleveringen: 10

Ray verdient ondertussen wat bij als escort, maar echt lopen doet de business nog niet. Daarom besluit Lenore, één van zijn ex-klanten, het heft in handen te nemen. Als classy vrouw van de wereld zal ze Ray introduceren binnen de high society. Maar Tanya pikt dit niet zodat in dit tweede seizoen de strijd tussen Tanya en Lenore helemaal losbarst. Lenore probeert de business helemaal over te nemen en Tanya aan de kant te schuiven. Verder wordt in dit seizoen ook de relatie met zijn kids en ex-vrouw verder uitgelicht.

Seizoen 3 (2011) aantal afleveringen: 10

Zes maanden na afloop van seizoen 2 beginnen Ray en Tanya voor zichzelf met hun 'Happiness Consultants Wellness Center for Women', wat in feite een dekmantel is voor Ray's gigolo activiteiten. Ondertussen besluit Lenore wraak te nemen op Tanya en Ray omdat ze haar 'lifestyle-idee' hebben gestolen. Lenore komt via het bed in contact met een kerel van 25 die ze introduceert in de wereld van de mannelijke prostitutie. Meteen een harde concurrent voor Ray die zijn klanten één voor één verliest aan nieuwkomer Jason. Bovendien krijgt Ray het erg moeilijk met de eisen van één van zijn klanten, een oversekste politieagente die houdt van ruwe seks...

 

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •